Tiger of Sweden Datorväska Emir Brown  • En riktigt stilig och elegant datorväska från Tiger of Sweden. I denna väska i äkta läder får du plats med en dator som är max 15,6". Du kan välja att bära datorväskan i handtagen eller kan du enkelt sätta dit en axelrems för mer bekymmersfritt bärande. Väskan har fler fack och möjligheter än vad en första anblick ger sken av. Datorväskan från Tiger och ett utvändigt fack med dragkedja, ett fack inuti väskan där själva datorn placeras. I väskan finns flera små fack där du kan ha hörlurar, musen eller annat du har med dig. En grym väska som vi på väskwebb stark rekommenderar.

    Produkten kan vara borttagen
    Denna produkten har inte blivit uppdaterad på länge och är markerad som borrtagen

    2489:-

Herrväskor.se är en väskbutik som enbart är riktad till män. Sidan erbjuder även mer än väskor och du hittar plåböcker, korthållade, necessärer och mycket mer. Herrväskor.se är en enkel och stilren e-butik. Av deras produksortiment att döma satsar butiken väldigt mycket på kvalité och bra produkter.

Tiger Of Sweden

Tiger Of Sweden är ett mycket välkänt klädmärke som ofta återfinns på de fina affärerna i Sverige. Tiger of Sweden är mycket äldre än mång...

Mer om Tiger Of Sweden